Viro Plus d.o.o.

Viro Plus d.o.o.

Viro Plus d.o.o.

Viro Plus d.o.o.

Zdravlje s BENEOM

BENEO – znanstveno poznat kao inulin i fruktooligosaharid nalazimo u brojnom voću i povrću a najčešće ga dobivamo ekstrakcijom iz korijena cikorije.

Još od srednjeg vijeka cikorija je bila poznata zbog svog zdravstvenog učinka. Zadnjih 20 godina znanstvenici diljem svijeta istraživali su utjecaj BENEO efekta na zdravlje. Rezultati su bili zadivljujući.

Istraživanja su pokazala da BENEO ima pozitivan utjecaj na reguliranje probave. BENEO aktivira prirodnu obranu probavnog sustava, stimulirajući rast Bifido bakterija, što dovodi do jačanja imuniteta. Zdrav i uravnotežen probavni sustav pomaže nam da upijemo veću količinu kalcija u tijelu. BENEO je zato važan faktor zdravog života.

Da bi potrošaćima približila efikasnost BENEO proizvoda na zdravlje, ORAFTI je zajedno sa svojim partnerima iz prehrambene industrije razvio neovisnu znanstvenu komisiju koja garantira da su proizvodi napravljeni u BENEU znanstveno dokazani.

BENEO je proizvod nastao u suradnji vodećih svjetskih prehrambenih industrija i ORAFTI-a kojima je cilj pokazati djelotvoran efekt inulina, fruktooligosaharida i Synergy na zdravlje.

BENEO program želi informirati potrošaće na jednostavan način ali baziran na znanstvenoj osnovi.

BENEO simboli mogu se pojaviti na proizvodima koji su dio BENEO programa. Oni će biti upoznati sa kriterijima proizvodnje koje je utemeljila neovisna komisija. Ti kriteriji obuhvaćaju upute o doziranju, odgovarajuće patente i preporuku svakodnevnoj prehrani. Za više informacija posjetite web stranicu www.BENEO.com

VIRO plus d.o.o.
VIRO plus d.o.o.

VIRO plus d.o.o.