Viro Plus d.o.o.

Viro Plus d.o.o.

Viro Plus d.o.o.

Viro Plus d.o.o.

Alegria

NESCAFÉ ALEGRIA®  je napravljena da bi radila odličnu kavu uz što manje muke i uz maksimum učinkovitosti. Osvježite tijelo i duh, napunite baterije u uredu uz velik spektar kava, koje se lako pripremaju, te koje će oduševiti vaše uposlenike i klijente.

Jednostavna priprema

Za crnu kavu – Espresso, Lungo or Americano, sve što trebate je staviti šalicu na uređaj i odabrati željenu opciju. Za  Cappuccino i Latte Macchiato: dodajte svježe mijeko u Vašu šalicu, odaberite opciju i posmatrajte NESCAFÉ ALEGRIA® dok obavlja zadatak dok Vi uzimate predah od posla. NESCAFÉ ALEGRIA® grije i hladi mlijeko u Vašoj šalici, bez kontakta sa samim uređajem (ne sipate mlijeko u spremnik), a zahvaljujući čemu ulažete minimum posla i novaca u održavanje i čišćenje.

NESCAFÉ ALEGRIA® uređaji su vrlo jednostavni za korištenje

Dopunjavanje spremnika kave i vode, pa čak i dekalcifikacija uređaja predstavljaju vrlo jednostavne operacije, koje može raditi svatko.

NESCAFÉ ALEGRIA® uređaji su dostupni sa prikladnim dvolitarskim spremnikom, kako bi priprema više šalica kave odjednom bila što jednostavnija.

No, napredne funkcionalnosti ovdje ne prestaju.

NESCAFÉ ALEGRIA® sa svojom uglađenom pojavom izgleda i više nego dobro. Savršeno pristaje na malim mjestima i možete ju staviti bilo gdje – na stol, recepciju, u prostoriju za sastanke. Vaša odluka!

Za više informacija o ovom uređaju pogledajte videa iz nastavka.

 

Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide

 

 

Alegria 6/30

Saznajte više

Alegria 8/60

Alegria 8/60 Saznajte više
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
VIRO plus d.o.o.

VIRO plus d.o.o.