Viro Plus d.o.o.

Viro Plus d.o.o.

Viro Plus d.o.o.

Viro Plus d.o.o.

Zašto Nescafe?

Već tisućama godina ljudi svakodnevno uživaju u napitku kojeg danas nazivamo kavom. Kava je za mnoge od nas sinonim za savršen početak dana, odmor usred užurbanog dana na poslu ili pak trenutak popodnevnog “gušta” pred kraj radnog vremena.

Kava nas razbuđuje, ali i opušta.

Ona je dio naših svakodnevnih dnevnih rituala bez kojih ne možemo zamisliti uobičajen radni dan. Osim Vaših zaposlenika koji svakodnevno uživaju u kavi, njome ćete također ponuditi svoje poslovne partnere na sastanku u firmi, kupce, klijente ili česte goste.

Da bismo zadovoljili svaku Vašu potrebu za kavom, u bilo koje doba dana i na bilo kojemu mjestu, Nescafe je osmislio koncepte prodaje koji Vam uvijek i svugdje omogućuju uživanje u Vašem savršenom napitku. Za mnoge od nas najljepši početak radnog dana je upravo dolazak na posao i ispijanje kave u društvu najdražih kolega s posla. Nestlé Professional nudi širok spektar Nescafe toplih napitaka i aparate za kavu prilagođene upravo potrebama Vaše lokacije. Naši aparati mogu raditi na kovanice ili žetone.

Sirovine u Nescafe aparatu isključivo su Nestlé Professional proizvodi koji koriste za pripremu brižno osmišljenih recepata naših napitaka, čime Nestlé garantira za kvalitetu svih svojih napitaka.

Izbor napitaka je:
Nescafe kratka kava, Nescafe kratka kava s mlijekom, Nescafe dupla kava, Nescafe s mlijekom, Nescafe bijela kava, Nescafe cappuccino, Nescafe cappuccino sa čokoladom, Nescafe moccaccino, Nesquick kakao i Nestea čaj.

Selekcije napitaka možete odabrati bez šećera ili s više šećera.

Instaliranje, održavanje, redovni servis i popravke aparata obavljamo mi kao Nestle-ov ovlašteni operater. Sve navedene usluge su besplatne. U slučaju kvara, aparat popravljamo u najbržem mogućem roku ili, ukoliko to nije moguće, zamjenjuje se ispravnim.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
VIRO plus d.o.o.

VIRO plus d.o.o.